Tel: +36 30 128 3354
Email: vizsgakozpont@szakvi.hu
A NAH által NAH-12-0023/2021 számon
akkreditált vizsgaközpont (személytanúsító szervezet)
Eseménynaptár
2023. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Pályázatok / Felhívás feladatkészítőknek

Pályázati felhívás

a Szaktudás Vizsgaközpont
Feladatkészítő-véleményező névjegyzék kialakításához

Az átalakított szakképzési rendszer részeként 2021. március 3-án megalakult Vizsgaközpontunk. Célunk, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

Jelen Pályázati felhívás célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Feladatkészítő-véleményező névjegyzékbe történő pályázók részére, a pályázaton történő részvétel feltételeivel, a pályázat benyújtásának határidejével és módjával, illetve elbírálásával kapcsolatban.

A Vizsgaközpont akkreditációjához szükséges, hogy az általa vizsgáztatni kívánt szakmákban és szakképesítésekben rendelkezzen Feladatkészítő-véleményező névjegyzékkel.

A Vizsgaközpont önállóan csak az akkreditáció megszerzése után szervezhet vizsgákat és kérhet fel szakembereket Feladatkészítő-véleményező tevékenység ellátására.

A névjegyzék kialakítása után a vizsgaközpontunk képzéseket hirdet meg, melyek sikeres elvégzése feltétele a későbbi Feladatkészítő-véleményező felkérésnek és megbízásnak.

Vizsgaközpontunk a szakképzési törvényben meghatározott tevékenységéhez Feladatkészítő-véleményező névjegyzékbe az alábbi feladatokra keres szakértőket:

A pályázaton történő részvétel feltételei a következőek:

Szakmai vizsgára projektfeladatot készítő szakértő, valamint Képesítő vizsgára írásbeli- vagy projektfeladatot készítő szakértő esetében:

Szakmai, illetve képesítő vizsgára projektfeladatot véleményező szakértő esetében:

Képesítő vizsgára írásbeli feladatot véleményező szakértő esetén:

A pályázati adatlap és a hozzá tartozó dokumentumok megfelelő kitöltéséhez az alábbiak szükségesek:

(Hiányos pályázati dokumentáció beérkezése esetén a vizsgaközpont emailben tájékoztatást küld a pályázatot benyújtó részére a hiányzó, pótlandó dokumentumok felsorolásával, és határidő közlésével egy alkalommal lehetőséget teremt annak utólagos megküldésére.)

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

A pályázónak a felhívás mellékleteként megjelentetett pályázati adatlapot, illetve a pályázati adatlaphoz tartozó kötelező mellékleteket elektronikus úton az alábbi e-mail címre kell benyújtani:  vizsgakozpont@szakvi.hu

A pályázat benyújtása során a vizsgaközpont elfogadja az AVDH, azaz Azonosításra Visszavezetett Dokumentum Hitelesítés szolgáltatás elektronikus aláírási lehetőséget is a pályázó pályázati anyagainak aláírására, amennyiben a szolgáltatást ügyfélkapun keresztüli azonosítással veszi igénybe.

Az AVDH felhasználói tájékoztató itt megtekinthető: HITELESÍTÉS (magyarorszag.hu).

 

Postai úton a dokumentumokat az alábbi címre kérjük megküldeni:

SZAKTUDÁS VIZSGAKÖZPONT, 4400 Nyíregyháza, Semmelweis u. 15.

 

A pályázati felhívás benyújtása és az elbírálás folyamatos.

A benyújtott pályázati anyag elbírálásának eredményéről a jelentkezők a pályázati lapon megadott e-mail címre kapnak értesítést.

Melléklet:

Pályázati adatlap

 

  
  
Híreink
© 2021 Szaktudás Vizsgaközpont / Minden Jog Fenntartva