Felhívás együttműködésre

Felhívás együttműködésre

Pályázati felhívás a Szaktudás Vizsgaközpont által szervezett és kihelyezett vizsgák lebonyolításához vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnerek részére

Az átalakított szakképzési rendszer részeként 2021. március 3-án megalakult Vizsgaközpontunk. Célunk, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

Jelen Pályázati felhívás célja, hogy lehetőséget és információt nyújtson a kihelyezett vizsgák lebonyolításához vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnerek részére, a pályázaton történő részvétel feltételeivel és határidejével kapcsolatban.

A Vizsgaközpont az alábbi Képzési területekhez tartozó szakmák és szakképesítések esetében folytat vizsgatevékenységet, melyekhez vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnereket keres.

A szakmák és szakképesítések listáját az alábbi linken tudja elérni:

www.szakvi.hu/Vizsgáztatási területek/KEOR táblázat

 

A leendő együttműködő partner a Képzési és Kimeneti Követelményekben, illetve a Programkövetelményekben meghatározott előírásokkal összhangban a Vizsgaközpont szabályzataiban meghatározott módon helyszínt, eszközöket, a vizsgákhoz szükséges anyagokat és segítő munkatársakat biztosít a vizsgaközpont tevékenységi területén megadott szakmai vagy képesítő vizsgákhoz.

Az együttműködő partner vállalja és bizonyítékokkal alátámasztja, hogy a megjelölt szakmai és képesítő vizsgák tekintetében rendelkezik a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény (Szkt.) és a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020 (II. 7.) Korm. rendelet (Szkr.) előírásai alapján a vonatkozó Képzési és Kimeneti Követelményekben (KKK) és Programkövetelményekben (PK) rögzített tárgyi és személyi feltételekkel, a vizsgák lebonyolításához és dokumentálásához szükséges berendezésekkel és feltételekkel, valamint a vonatkozó tanúsítási rendszerkövetelményben meghatározott különleges feltételekkel és ezen feltételeket folyamatosan biztosítja. A feltételek meglétét és megfelelőségét Vizsgaközpont a megállapodás előtt, illetve alatt bármikor jogosult ellenőrizni.

 

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

Kérjük pályázata benyújtása előtt vegye fel a kapcsolatot a Vizsgaközpont vezetővel az alábbi elérhetőségeken.

Szaktudás Vizsgaközpont

4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 15.

e-mail: vizsgakozpont@szakvi.hu

Telefon: +36 30 952 37 11

 

Jelen pályázati felhívás benyújtási határideje: folyamatos

Iratkozz fel hírlevelünkre a mindig friss információkért!