Tel: +36 30 128 3354
Email: vizsgakozpont@szakvi.hu
A NAH által NAH-12-0023/2021 számon
akkreditált vizsgaközpont (személytanúsító szervezet)
Eseménynaptár
2023. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Pályázatok / Felhívás együttműködésre

Pályázati felhívás

a Szaktudás Vizsgaközpont
által szervezett és kihelyezett vizsgák lebonyolításához vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnerek részére

Az átalakított szakképzési rendszer részeként 2021. március 3-án megalakult Vizsgaközpontunk. Célunk, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

Jelen Pályázati felhívás célja, hogy lehetőséget és információt nyújtson a kihelyezett vizsgák lebonyolításához vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnerek részére, a pályázaton történő részvétel feltételeivel és határidejével kapcsolatban.

A Vizsgaközpont a sikeres akkreditációt követően az alábbi Képzési területekhez tartozó szakmák és szakképesítések esetében kíván vizsgatevékenységet folytatni, melyekhez vizsgahelyszínt biztosító együttműködő partnereket keres.

A szakmák és szakképesítések listáját az alábbi linken tudja elérni:

www.szakvi.hu/kepzesi-teruletek

A leendő együttműködő partner a Képzési és Kimeneti Követelményekben, illetve a Programkövetelményekben meghatározott előírásokkal összhangban a Vizsgaközpont szabályzataiban meghatározott módon helyszínt, eszközöket, a vizsgákhoz szükséges anyagokat és segítő munkatársakat biztosít a vizsgaközpont tevékenységi területén megadott szakmai vagy képesítő vizsgákhoz.

Az együttműködő partner vállalja és bizonyítékokkal alátámasztja, hogy a megjelölt szakmai és képesítő vizsgák tekintetében rendelkezik a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény (Szkt.) és a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020 (II. 7.) Korm. rendelet (Szkr.) előírásai alapján a vonatkozó Képzési és Kimeneti Követelményekben (KKK) és Programkövetelményekben (PK) rögzített tárgyi és személyi feltételekkel, a vizsgák lebonyolításához és dokumentálásához szükséges berendezésekkel és feltételekkel, valamint a vonatkozó tanúsítási rendszerkövetelményben meghatározott különleges feltételekkel és ezen feltételeket folyamatosan biztosítja. A feltételek meglétét és megfelelőségét Vizsgaközpont a megállapodás előtt, illetve alatt bármikor jogosult ellenőrizni.

A pályázaton történő részvétel feltételei a következőek:

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

A pályázónak a felhívás mellékleteként megadott Együttműködési megállapodást postai / elektronikus úton kell benyújtania:

 

Pályázatát az alábbi címre szíveskedjen elküldeni:

Szaktudás Vizsgaközpont

4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 15.

Honlap: www.szakvi.hu

Telefon: +36 30 128 3354

az alábbi e-mail címre:  vizsgakozpont@szakvi.hu

A benyújtott pályázatok elbírálása folyamatos.

Mellékletek

Együttműködési megállapodás

1. számú melléklet

  
  
Híreink
© 2021 Szaktudás Vizsgaközpont / Minden Jog Fenntartva